Στο 10ο International Taekwondo Top Snow Camp στην Κοζάνη συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με δεκατρείς (13) αθλητές του.

Στο 10ο International Taekwondo Top Snow Camp στην Κοζάνη συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με δεκατρείς (13) αθλητές του.

Ίσως ένα από τα καλύτερα προπονητικά Camp παγκοσμίως, το οποίο διεξάγεται για 10η συνεχόμενη χρονιά και πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία στη φιλόξενη πόλη της Κοζάνης.

 

Εκπληκτική διοργάνωση και φέτος με τη συμμετοχή 90 αθλητικών συλλόγων από 24 χώρες και σχεδόν 800 αθλητών-τριων σε όλες τις κατηγορίες. Πολύ σημαντική η παρουσία 45 αθλητών με Ολυμπιακές, Παγκόσμιες, Ασιατικές, και Ευρωπαϊκές  διακρίσεις  οι οποίοι ανέβασαν στα ύψη  τον συναγωνισμό  και το επίπεδο  του Camp.

 

Για πέντε (5) ημέρες οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διπλές προπονήσεις (πρωινές και απογευματινές) με την καθοδήγηση έξι (6) κορυφαίων προπονητών, όπως ο Ταϊλανδός Khem TAWEESILP, ο Βρετανός DavidPhilip COOK, ο Ιρανός Alireza NASSRAZADANY, ο Ανδρέας ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, ο Ιωακείμ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ και ο Αποστόλης ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ.

 

Ακόμη μια καινοτομία για το 10ο International Taekwondo Top Snow Camp, η διεξαγωγή παράλληλων σεμιναρίων διατροφολογιας, αθλητικής ψυχολογίας, πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών, από εξειδικευμένους επιστήμονες, τα οποία παρακολούθησαν οι προπονητές μας, αλλά και αρκετοί γονείς, αποκτώντας έτσι σημαντικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τον πρωταθλητισμό.

 

Θερμά συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς φίλους μας και διοργανωτές του Camp Χρήστο Αλμασίδη και Παντελή Εφραιμίδη για την ευκαιρία που μας έδωσαν, να έχουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειαζόμαστε και να γίνουμε όλοι μας ακόμη καλύτεροι.

 

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και να τα ξαναπούμε το 2025.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr