Στο Πλατάνι περιόδευσε η Ισχυρή Κως 

Στο Πλατάνι περιόδευσε η Ισχυρή Κως 

Με αφορμή την περιοδεία στο Πλατάνι η Ισχυρή Κως απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

Η πεποίθηση κατοίκων και επαγγελματιών που διατηρούν επιχειρήσεις στο Πλατάνι και στην ευρύτερη περιοχή, για επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά στη θέση Δημάρχου, εκφράστηκε σήμερα, συνοδευόμενη από πολλές ευχές, στην περιοδεία του με κλιμάκιο υποψήφιων συμβούλων της «Ισχυρή Κως».

Οι συμπολίτες μας δήλωσαν την ικανοποίηση τους για το έργο και τις δράσεις αυτής της περιόδου, για την αναβάθμιση των υποδομών του νησιού, την προβολή του, τον εκσυγχρονισμό της εικόνας και των λειτουργιών της πόλης, μέρος της οποίας αποτελεί και το Πλατάνι.

Εν΄τω μεταξύ συζήτησαν με τον Θεοδόση για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, επισημαίνοντας ότι, η περιοχή αποτελεί πέρασμα για το Ασκληπιείο, συγκεντρώνει πολλές δραστηριότητες και έχει ανάγκη από συνεχή βελτίωση του οδικού δικτύου και του ηλεκτροφωτισμού.

Παράλληλα, χαρακτήρισαν ως θετικό γεγονός, που θα αναβαθμίσει τις λειτουργίες της ευρύτερης περιοχής, την αγορά γης από το Δήμο για την κατασκευή του 3ου Γυμνασίου.

Εκτός από τα έργα που γίνονται και θα γίνουν, επισήμαναν ιδιαίτερα την ανάγκη να συνεχιστεί η σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και συνεργασίας, που έχουν

διαμορφώσει μέχρι σήμερα, κάτι που εγγυάται ο Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr