Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing, που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, με τα χρώματα της Εθνικής οι «Μαχητές της Κω»

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing, που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία,  με τα χρώματα της Εθνικής οι «Μαχητές της Κω»

Τέσσερις αθλητές του συλλόγου «Μαχητές της Κω» θα συμμετάσχουν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας από 23 Νοεμβρίου έως 01 Δεκεμβρίου 2019. Πιο συγκεκριμένα το εθνόσημο θα φορέσουν οι Κώοι Γιάννης Χαραπάς, Μανώλης Πισσάρης, Αλέξανδρος Βαγιανός και Μάρθα Νυστάζου, των οποίων η προετοιμασία ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Χρήστου Νεοχωρίτη, που θα τους συνοδέψει στην Αττάλεια.
Τέτοιου είδους πρωταθλήματα, έχουν ρόλο υψίστης σημασίας, καθώς δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές να ανταγωνιστούν πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, κερδίζοντας ανεκτίμητες εμπειρίες. Οι αθλητές μας θα δώσουν το καλύτερο δυνατό εαυτό τους, με στόχο τη διάκριση και τις καλές εμφανίσεις.  
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου καλή επιτυχία στους αγώνες. Ευχόμαστε να φτάσουν ψηλά και να μας προσφέρουν υπερηφάνεια και χαμόγελα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr