Στο ξενοδοχείο Aqua Blu ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Gerhard Schroder

Στο ξενοδοχείο Aqua Blu ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Gerhard Schroder

ΟGerhard Schroder, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, γνωστός για την ηγεσία του στη χώρα και την επίδρασή του στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, έκανε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη στην Κω. Όμως, αυτή τη φορά, δεν επικεντρώθηκε στα κοινά, αλλά στην πολυτέλεια και τη χαλάρωση, επισκεπτόμενος το ξενοδοχείο Aqua Blu Boutique Hotel του ομίλου Γιώργου Κουτσού στην όμορφη Λάμπη.

Το Aqua Blu είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Κω και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας σε έναν πανέμορφο παράδεισο της Μεσογείου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα και προσφέρει εκπληκτική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου. Με σύγχρονο design, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πολλές επιλογές για ψυχαγωγία και χαλάρωση, το Aqua Blu αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από την καθημερινή τους ρουτίνα και να απολαύσουν τον πλούτο της πολυτέλειας.

Ο Gerhard Schroder επισκέφθηκε το Aqua Blu όπου ο ίδιος ο κ. Γιώργος Κουτσός ως άψογος οικοδεσπότης μαζί με τον διευθυντή κ. Κώστα Ζαμπετάκη και όλους τους  συνεργάτες , έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο υψηλό επισκέπτη.

Ο πρώην καγκελάριος απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στις παραλίες της Κω, την εξαιρετική γαστρονομία του ξενοδοχείου στο βραβευμένο εστιατόριο Cuvee και χαλάρωσε στον κομψό χώρο του spa του ξενοδοχείου.

 

Επίσης, η επίσκεψη του Gerhard Schroder στην Κω, ανέδειξε την σημασία του νησιού ως προορισμού ανώτερης ποιότητας και πολυτέλειας. Η Κως είναι πλέον γνωστή και για τις πανέμορφες παραλίες της, την καλή κουζίνα και τα πολυτελή ξενοδοχεία, και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις των συνολικών εμπειριών.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr