Στο λιμάνι της Κω το πλοίο Blue Star Horizon

Στο λιμάνι της Κω το πλοίο Blue Star Horizon

Πηγή: www.vimatisko.gr

Αυτή την ώρα το πλοίο Blue Star Horizon βρίσκεται στο λιμάνι της Κω, καθώς μετά τις αντιδράσεις του κόσμου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη γραμμή Σάμος – Δωδεκάνησα.
Από χθες που υπήρχε η πληροφορία ξεκίνησαν οι αντιδράσεις από νησιώτες. Μάλιστα ο  Δήμαρχος της Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, κάλεσε χθες τους πολίτες να πραγματοποιήσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία στο λιμάνι του Μαλαγαρίου.
Ο λόγος για αυτή την κίνηση ήταν  η άφιξη του πλοίου “Blue Horizon” στο νησί τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς άλλαξε το δρομολόγιό του μετά την τραγική δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στον καταπέλτη.

Νωρίτερα στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ρωτήθηκε ο Γιώργος Νικητιάδης βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ για την έλευση του Horizon στα Δωδεκάνησα και σχολίασε λέγοντας, οτι είναι τακτική της κυβέρνησης να στέλνει στα νησιά μας πλοία που είναι ανεπιθύμητα άλλου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr