Στο επίκεντρο τα τουριστικά ζητήματα της Ρόδου στη συνάντηση Νικητιάδη-Καμπουράκη

Share This Post

 

Στο επίκεντρο τα τουριστικά ζητήματα της Ρόδου στη συνάντηση Νικητιάδη-Καμπουράκη

Πολύωρη συνάντηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου ο τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης, με το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αφορούσαν την τρέχουσα τουριστική περίοδο, τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η αγορά της Ρόδου (τουριστική και μη) και τα προβλήματα του νησιού το φετινό καλοκαίρι. Μεταξύ των δύο αντρών συμφωνήθηκε, πως απαιτείται η βελτίωση της τουριστικής αγοράς με εξέλιξη του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος, με παράλληλη επέκταση της περιόδου των θερινών διακοπών και προσέλκυση επισκεπτών αναβαθμισμένου επιπέδου.

Μέρος της συζήτησης, απετέλεσε και η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους, γεγονός στο οποίο συμφώνησαν τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο τ. υφυπουργός .

Ο κ. Καμπουράκης και ο κ. Νικητιάδης εξέφρασαν την κοινή άποψη ότι η μεγάλη τουριστική κίνηση που υπάρχει φέτος θα πρέπει να αξιοποιηθεί, έτσι ώστε να εξευρεθούν τρόποι προσέλκυσης μεγάλου αριθμού επισκεπτών από αγορές υψηλοτέρων εισοδημάτων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr is made with by