Στοργή βρεφονηπιακός σταθμός – νηπιαγωγείο : Ανοικτά Σάββατα, όλο το καλοκαίρι και μεταφορά με λεωφορείο. Οι εγγραφές συνεχίζονται! 

 

Στοργή βρεφονηπιακός σταθμός – νηπιαγωγείο : Ανοικτά Σάββατα, όλο το καλοκαίρι και μεταφορά με λεωφορείο. Οι εγγραφές συνεχίζονται! 

Ο βρεφονηπιακός σταθμός νηπιαγωγείο Στοργή baby βρίσκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά και του γονείς και φέτος το καλοκαίρι. Η μαμά και ο μπαμπάς επιστρέφουν στη δουλειά και τα παιδάκια θα πάνε στη Στοργή! Ήδη το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο λειτουργεί τα Σάββατα για τη μέγιστη διευκόλυνση των γονέων που εργάζονται. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Στοργή θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι και τον Αύγουστο. Παράλληλα το ιδιόκτητο υπερσύγχρονο λεωφορείο μεταφέρει όλα τα παιδιά από ολόκληρο το νησί της Κω με ασφάλεια από και προς το σχολείο και το σπίτι. 

Στοργή baby! Νέος υπερσύχρονος χώρο εκπαίδευσης ,με πολλές δραστηριότητες ,για να απασχολούνται τα παιδιά ευχάριστα .

Η εκπαιδευτική μας δομή που βρίσκεται σε ένα περιβάλλον μέσα στη φύση, είναι ο πιο σύγχρονος και μεγαλύτερος σε όλο το Νότιο Αιγαίο. 

Παροχές που καλύπτουν από 2 μηνών μωρά  έως και 6 χρονιά παιδιά. 

Νέος πρότυπος χώρος υψηλής ποιότητας και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό .

Βρεφονηπιακός σταθμός νηπιαγωγείο Στοργή Baby !

Λαγκάδα , προέκταση περιφερειακής οδού Κως.

Τηλ 22 42 30 23 71

Κάντε τώρα αίτηση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη νέα σχολική χρονιά

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr