Στις 18 & 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική διημερίδα στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

Στις 18 & 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική διημερίδα στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

Στις 18 & 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική διημερίδα στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ με θεωρητικό και πρακτικό σκέλος για όλο το Προσωπικό σχετικά με την διαχείριση πολλαπλών θυμάτων . Συγκεκριμένα το Σάββατο 18/3 θα γίνει το θεωρητικό σκέλος με ώρα έναρξης στις 10πμ και την Κυριακή 19/3 την ίδια ώρα, θα γίνει το πρακτικό μέρος. Το σενάριο αφορά μαζικό τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση λεωφορείου – ιδιωτικού αυτοκινήτου τουριστών, με συνέπεια πολλούς τραυματίες, ποικίλης βαρύτητας. Στόχος της εκπαίδευσης είναι η καλύτερη δυνατή διαχείριση, στις τοπικές δυνατότητες υποδομών και στελέχωσης, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου. Εκπαιδεύτριες είναι η Αναισθησιολόγος Δρ΄Ελλη Καρανίκα και η προσκαλεσμένη Επειγοντολόγος Δρ Μαρίνα Καλογριδάκη Διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων του ΚΑΤ.

Τα επείγοντα περιστατικά που μπορεί να χρειαστούν άμεση φροντίδα ,στο συγκεκριμένο διάστημα της εκπαίδευσης, θα αντιμετωπισθούν κανονικά, ενώ οι ασθενείς που δεν έχουν άμεση ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών πιθανόν να αντιμετωπιστούν με μικρή καθυστέρηση. Ζητάμε την κατανόηση σας και ευχαριστούμε προκαταβολικά.

 

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ H ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ.

 

 

Εκ της Διοικήσεως

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr