Στις 17 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Στις 17 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2023 στις 11.00 π.μ. στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέας, θα τελεστεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Κω.

Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά.  Έτσι λίγες ημέρες πριν τις γιορτές θα ορκιστούν όλοι οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024 και με θητεία διάρκειας 5 χρόνια.

Να σημειωθεί όπως μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος, αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας βουλευτές, μέλη της περιφερειακής αρχής και δήμαρχοι από όλα τα Δωδεκάνησα.

Το δημοτικό συμβούλιο Κω θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 2 Ιανουαρίου 2024. Στην συνεδρίαση αναμένεται να οριστεί το προεδρείο και να ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες που αντιστοιχούν σε δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής. Η ψηφοφορία θα είναι φανερή πλέον.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr