Στη Λέρο ο Γιώργος Νικητιάδης, για την 28η Οκτωβρίου

Share This Post

 

Στη Λέρο ο Γιώργος Νικητιάδης, για την 28η Οκτωβρίου

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκε ο Γραμματέας του τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, εκπροσωπώντας επισήμως το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Νικητιάδης αναφέρει:

«Εκπροσώπησα επισήμως το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λέρο.
Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό και για το Έθνος μας. Γιορτάζουμε τη μεγάλη προσφορά της Ελλάδας στη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού.
Για μας τους νησιώτες, η  ημέρα του ΟΧΙ αυτή την περίοδο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. Ο γείτονας μας επιβουλεύεται ανοιχτά την εθνική μας κυριαρχία. Κάθε Δωδεκανήσιος, με μία φωνή απλώνει χείρα ειρήνης και αγάπης στους γείτονές μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε πανέτοιμοι. Με φρόνημα και ηθικό υψηλό. Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιβουλή, κατά της πατρίδας μας.
Χρόνια πολλά σε όλους μας! Να είμαστε όλοι καλά!»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by