Στη Λέρο ο Γιώργος Νικητιάδης, για την 28η Οκτωβρίου

 

Στη Λέρο ο Γιώργος Νικητιάδης, για την 28η Οκτωβρίου

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκε ο Γραμματέας του τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, εκπροσωπώντας επισήμως το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Νικητιάδης αναφέρει:

«Εκπροσώπησα επισήμως το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λέρο.
Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό και για το Έθνος μας. Γιορτάζουμε τη μεγάλη προσφορά της Ελλάδας στη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού.
Για μας τους νησιώτες, η  ημέρα του ΟΧΙ αυτή την περίοδο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. Ο γείτονας μας επιβουλεύεται ανοιχτά την εθνική μας κυριαρχία. Κάθε Δωδεκανήσιος, με μία φωνή απλώνει χείρα ειρήνης και αγάπης στους γείτονές μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε πανέτοιμοι. Με φρόνημα και ηθικό υψηλό. Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιβουλή, κατά της πατρίδας μας.
Χρόνια πολλά σε όλους μας! Να είμαστε όλοι καλά!»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr