Στην 2η θέση η Μαρίνα της Κω στο Διεθνή Διαγωνισμό για την Αειφορική Διαχείριση

Share This Post

 

Στην 2η θέση η Μαρίνα της Κω στο Διεθνή Διαγωνισμό για την Αειφορική Διαχείριση

Η Μαρίνα Κω κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό “Smart and Sustainable Marina”, που αφορά στην Αειφορική Διαχείριση Μαρινών και έλαβε χώρα στο Μονακό, στις 25 και 26/9/2022!

Στο διαγωνισμό συμμετείχε ο κ. Δρόσος Αντώνιος, Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Κω, καθώς και ο κ. Χατζημιχαήλ Μηνάς, ως μέλος του Δ.Σ.

Η ενδελεχής, επαγγελματική και στοχευμένη παρουσίαση από τον κ. Δρόσο Αντώνιο, κατόχου Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Περιβαλλοντική Διαχείριση και βασικού ομιλητή, αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα, ώστε η Μαρίνα Κω να προκριθεί, έπειτα από τις εξαιρετικά απαιτητικές διαγωνιστικές διαδικασίες, στην τελική φάση του διαγωνισμού και να καταλάβει τη δεύτερη θέση, ανταγωνιζόμενη Μαρίνες κολοσσούς από το Κατάρ, Ομάν, Αμπού Ντάμπι, Μπαχάμες, Κύπρο και Ιταλία!

Η Διοίκηση και η Διεύθυνση της Μαρίνας Κω, στοχεύουν στην περιβαλλοντική επαγρύπνηση των επισκεπτών και του προσωπικού της, εκπονώντας ήδη ένα αρκετά φιλόδοξο και καινοτόμο περιβαλλοντικό πρόγραμμα, με άμεσο στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by