Στην χοροεσπερίδα του Αγροτικού Αλιευτικού Παράκτιου Συλλόγου Λέρου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου

Share This Post

Στην χοροεσπερίδα του Αγροτικού Αλιευτικού Παράκτιου Συλλόγου Λέρου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου

Στην χοροεσπερίδα του Αγροτικού Αλιευτικού Παράκτιου Συλλόγου Λέρου παρευρέθηκε το Σάββατο 18-2-23 ο Δήμαρχος Λέρου Κ.Μ.Κ;oλιας συνοδευόμενος απο τον Πρόεδρο του ΔΗΛΙΤΑΛ κ.Ν.Κοκκώνη, το μέλος ΔΣ ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ.Σ.Αγγέλου και τους υποψηφίους στις επόμενες Δημοτικές εκλογές κ.Δ.Καπανδρίτη, κ.Σ.Ευαγγέλου και κ.Δ.Κουμπάρο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ.Χ.Τσακυριό για την άψογη συνεργασία, τα μέλη του ΔΣ και γενικότερα όλους τους Αλιείς τους οποίους αποκάλεσε ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης που αγωνίζονται καθημερινά να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, .ευχόμενος πάντα η προσπάθεια τους να ευοδώνεται με πλούσια αλιεύματα, αλλά παράλληλα είναι και οι άγρυπνοι φρουροί των θαλάσσιων συνόρων μας όπου απαιτηθεί.

Ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη και το Λιμενικό σώμα για την άψογη συνεργασία αλλά και την υποστήριξη που παρέχει στους Αλιείς.

Τέλος, ο Πρόεδρος Κ.Χ.Τσακυριός ευχαρίστησε το Δήμαρχο γιατί διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των Αλιέων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by