Στην τελική ευθεία η αναμόρφωση του εσωτερικού λιμανιού της Κω. Πιέσεις του Δημάρχου σε κάθε κατεύθυνση

 

Στην τελική ευθεία η αναμόρφωση του εσωτερικού λιμανιού της Κω

Πιέσεις του Δημάρχου σε κάθε κατεύθυνση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ολοκλήρωσης των εργασιών ανακατασκευής του εσωτερικού λιμένα Κω, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός του 2017.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη, παρουσία της Διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών που ελέγχουν την εξέλιξη του έργου και των στελεχών της εργολήπτριας εταιρείας.

Ασκώντας, για πολλοστή φορά, πίεση για ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ώστε να μην παρουσιαστεί καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση, που επιβαρύνει την πόλη στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η ανενεργή περίοδος της πανδημίας και η μη έγκαιρη πληρωμή της εταιρείας καθυστέρησαν την ολοκλήρωση του έργου, σε συνδυασμό με τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν.

Μετά τη διευθέτηση των τεχνικών δυσκολιών πλησίον του κάστρου (σε προυπάρχουσες υποδομές) τα συνεργεία, ενισχυμένα με προσωπικό, εξελίσσουν με ταχύτητα το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ερχόμενη Πέμπτη, ολοκληρώνεται και παραδίδεται σε χρήση, από κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, το αναμορφωμένο τμήμα του λιμανιού έως το ύψος της πλατείας Ρήγα Φεραίου.

Γραφείο Τύπου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών;

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών; Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις, αναφορικώς με την έλλειψη πτητικών μέσων αεροδιακομιδών και το συντονισμό τους στη

©2020 radioproto.gr