Στην παραλία τους Τουρκίας , Μπόντρουμ – Αλικαρνασσός για διδάξει βρέθηκε ο προπονητής του Αετού Κω, Απόστολος Παπανικολάου.

Στην παραλία τους Τουρκίας , Μπόντρουμ – Αλικαρνασσός για διδάξει βρέθηκε ο προπονητής του Αετού Κω, Απόστολος Παπανικολάου.

Στα παράλια της Τουρκίας , Μπόντρουμ –  Αλικαρνασσός και συγκεκριμένα στη σχολή του υπεύθυνου διορισμένου από το κράτος της Τουρκίας για τον αθλητισμό Fatih Uzunlulu , βρέθηκε ο προπονητής του συλλόγου Αετός Κω. 
Ο προπονητής Απόστολος Παπανικολάου όπου για τρίτη φορά καλεσμένος από τον Sensei Fatih Uzunlulu , έκανε προπόνηση με αθλητές και μικρά παιδιά στο άθλημα του καράτε. 
Στη συγκεκριμένη σχολή το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό αφού κατά το παρελθόν αθλήτρια στέφθηκε παγκόσμια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της. 
Είναι ιδιαίτερη η τιμή για τον προπονητή του συλλόγου Αετός Κω , που μπορεί να διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τη σχολή της Τουρκίας , αλλά και με αθλητές σε προσωπικό επίπεδο. Κατά την διάρκεια του μαθήματος , αθλητές ζήτησαν από τον Απόστολο Παπανικολάου τεχνικές ζίου ζίτσου με τις οποίες όλοι η αθλητές δοκίμασαν και κατά ενθουσιάστηκαν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr