Στην Κω ο Παναγιώτης Κουνάκης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ – ” Ο τουρισμός είναι οι άνθρωποί του” . Τι είπε για Πρέβελης, νέους , υγεία και οικονομία ( βίντεο) 

 

Στην Κω ο Παναγιώτης Κουνάκης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ – ” Ο τουρισμός είναι οι άνθρωποί του” . Τι είπε για Πρέβελης, νέους , υγεία και οικονομία ( βίντεο) 

Στην Κω βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Παναγιώτης Κουνάκης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Έχοντας την καλή του διάθεση και την θετική του ενέργεια, κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις όσων συνομιλεί και προσεγγίζει ειδικά τους νεότερους σε ηλικία.

Ο κ. Κουνάκης επισκέφτηκε τα γραφεία του radioproto.gr και είχε την ευκαιρία να αναδείξει τα θέματα που βρίσκονται ψηλά στην πολιτική του ατζέντα.

Αναφέρθηκε στην έκτακτη δρομολόγηση του «Πρέβελης» στην άγονη γραμμή στα βόρεια Δωδεκάνησα, στην ανάγκη να μειωθούν οι συντελεστές Φ.Π.Α. σε όλα τα νησιά, την δημιουργία ενός ακτινοθεραπευτικού κέντρου στη Ρόδο που θα εξυπηρετεί ολόκληρο το νομό καθώς και το δωδεκανησιακό πολιτικό μπλοκ καθώς « τα νησιά μας είναι πάνω από οποιοδήποτε κόμμα».

Πρέβελης: « Θα το δέχονταν οι Κρητικοί;»

« Αν δρομολογούσαν εκτάκτως το συγκεκριμένο πλοίο στην Κρήτη θα το δεχόντουσαν οι Κρητικοί; Είναι 5 οι βουλευτές στα Δωδεκάνησα και σε τέτοια θέματα απαιτείται μία κοινή συνισταμένη. Τα προβλήματα είναι κοινά όχι κομματικά».

Ο Παναγιώτης Κουνάκης στάθηκε και στα οικονομικά ζητήματα τονίζοντας ότι θα πρέπει στην παρούσα φάση οι ρυθμίσεις και δόσεις να αφορούν την πλειοψηφία των οφειλετών και όχι ένα μικρό ποσοστό.

Η εθνική κατάθλιψη και τα οικονομικά προβλήματα

« Θεωρώ ότι έχουμε εθνική κατάθλιψη. Πολύς κόσμος έπαψε να ονειρεύεται. Δάνεια, funds, ακρίβεια δεν αφήνουν περιθώρια» δήλωσε στην κάμερα του radioproto.gr.

Μίλησε παράλληλα για την ανάγκη να ενισχυθεί ο αθλητισμός σε όλα τα νησιά και να δημιουργηθούν χώροι μαζικού αθλητισμού ώστε να μπορούν οι πολίτες κάθε ηλικίας να έχουν μία διέξοδο.

« Ο τουρισμός είναι οι άνθρωποί του»

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ επαγγελματικά είναι επιχειρηματίας, μαθηματικός και καθηγητής στην ΑΝΚΟ Ρόδου όπου διδάσκει τεχνικές εξυπηρέτησης και διαχείρισης στα στελέχη του τουρισμού.

« Ο τουρισμός βασίζεται στους ανθρώπους. Πρέπει σίγουρα τα στελέχη να έχουν εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά πρέπει να έχουν και κατάλληλες συνθήκες εργασίας. Ρεπό, μισθούς ικανοποιητικούς και καλές συνθήκες στην δουλειά. Πλέον επειδή υπάρχουν πολλές ελλείψεις προσωπικού είναι ανάγκη να υπάρχει κουλτούρα εκπαίδευσης και πλέον η αμοιβή είναι καλύτερη».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr