Στην Κω καλεσμένος του «Σπάρτακος» ο καθηγητής του ΑΠΘ Κ. Μπέης

Share This Post

Στην Κω καλεσμένος του «Σπάρτακος» ο καθηγητής του ΑΠΘ Κ. Μπέης

Ένα διαφορετικό αθλητικό διήμερο θα βιώσουν οι νεαροί αθλητές του αθλητικού σωματείου Σπάρτακος καθώς οι δάσκαλοι τους Σάκης και Ειρήνη Μπαραχάνου για ακόμη μία φορά προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ζωής.

Στην Κω βρίσκεται προσκεκλημένος του συλλόγου ο καθηγητής των ΤΕΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Μπέης για να μιλήσει στους νέους αθλητές για τις αξίες του αθλητισμού, του σεβασμού, της καλής υγείας και της σωστής διατροφής.

Το πρωινό της Παρασκευής ο καθηγητής με ειδίκευση στο άθλημα του Τάε κβο Ντο, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για την διατροφή και τον αθλητισμό όπου συμμετείχαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Πυλίου. Ο Σπάρατακος σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έναν καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος τους μίλησε για το πως ο αθλητισμός παίζει ρόλο στην υγεία, τα οφέλη της καλής διατροφής αλλά και τις αξίες της ζωής. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου.

Το Σάββατο το πρωί πάλι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου, θα γίνει μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου παρουσία του κ. Μπέη.

Ο ίδιος μας δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την ποιότητα των παιδιών του νησιού και με το υψηλό αθλητικό επίπεδο που παρουσιάζουν τα τμήματα του Σπάρτακου. Σημείωσε ότι ο πρωταθλητισμός είναι για λίγους σε αντίθεση με τον αθλητισμό που είναι για όλους μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Σάκης Μπαραχάνος δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του κ. Μπέη στην Κω και το πως τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τα όσα άκουσαν. Άλλωστε στόχος του ίδιου είναι οι νέοι αθλητές να αποκτήσουν ισχυρή προσωπικότητα, αυτοπειθαρχία και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by