Στην Κω βρίσκεται ο Φώτης Χατζηδιάκος 

Share This Post

 

Στην Κω βρίσκεται ο Φώτης Χατζηδιάκος
Στο νησί μας βρίσκεται σήμερα ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην αντινομάρχης Δωδεκανήσου και πρώην Δήμαρχος Ρόδου έχει πολλούς φίλους στο νησί μας με τους οποίους διατηρεί δεσμούς ετών.

Ο κ. Χατζηδιάκος επισκέφτηκε και τα γραφεία του Ράδιο Πρώτο 91.5 και radioproto.gr για να καλημερίσει τον ιδρυτή κ. Πάρη Λαδικό οπού είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το παρελθόν της αυτοδιοίκησης στα Δωδεκάνησα αλλά και το παρόν καθώς είναι πολλά τα ζητούμενα που απασχολούν τους Δωδεκανήσιους. Είχαν μία όμορφη συζήτηση γύρω από τους Έλληνες της διασποράς με τον κ. Χατζηδιάκο να κάνει ειδικά αναφορά στα δύσκολά του χρόνια στην Γερμανία και ο παραγωγός στην 25ετή+ ραδιοφωνική παρουσία στην Αμερική.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στην μακρά του επαγγελματική διαδρομή στην δικηγορία, ενώ ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η στιγμή που ακροατές από την Γερμανία επικοινώνησαν για να πουν μία καλημέρα στον υποψήφιο βουλευτή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δωδεκανήσιοι αλλά και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Χατζηδιάκος θα παρακολουθήσει το Final Four Basket που διοργανώνει ο ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 στο κλειστό της Κω και το απόγευμα θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της συνυποψήφιας του κα. Κατερίνας Γαβαλά.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by