Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΖΩΗ» ο δήμαρχος Λέρου

Share This Post

Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΖΩΗ» ο δήμαρχος Λέρου 

Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΖΩΗ», που τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας Κ Στέφανος παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου συνοδευόμενος απο τον Αντιδήμαρχο κ.Ν.Μπίλλη, τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ.Κ.Γρεκό και τους υποψηφίους κ.Δ.Καπανδρίτη και την κα.Ι.Σιφουνιού.

 

Ο Δήμαρχος Λέρου, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε Καλή Χρονιά, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, καθώς και όλους τους Αιμοδότες για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Ένα έργο ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας, η οποία υποστηρίζεται με την σημαντική παρουσία και προσφορά των νέων παιδιών.

Γεγονός που δημιουργεί ελπίδα για το μέλλον και την διεύρυνση του Συλλόγου.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζοντας έμπρακτα το έργο των Αιμοδοτών παραχώρησε κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου, όπως και σε κάθε αιμοδοσία ο ΔΟΠΑΙΣΑΠ είναι σημαντικός αρωγός.

 

Η Εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την υπέρτατη έκφραση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.

Πρέπει όλοι οι πολίτες και ακόμη περισσότερο οι νέοι άνθρωποι να αντιληφθούν ότι με το να γίνουν εθελοντές αιμοδότες στην ουσία προσφέρουν απλόχερα και ανιδιοτελώς βοήθεια και ελπίδα σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Εύχομαι τη νέα χρονιά η δωρεά αίματος να μπει στην καθημερινότητα των πολιτών, να γίνει συνείδηση όλων, καθώς οι ανάγκες των ασθενών παραμένουν σταθερές και αυξημένες

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by