Στην Κάρπαθο η Κατερίνα Εμμανουήλ για την ημέρα Εθνικής Αντίστασης της 9ης Μαΐου 1945

 

Στην Κάρπαθο η Κατερίνα Εμμανουήλ για την ημέρα Εθνικής Αντίστασης της 9ης Μαΐου 1945

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε χθες η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ, όπου εορτάστηκε η επέτειος της ημέρας Εθνικής Αντίστασης της 9ης Μαΐου 1945 και της λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην πλατεία του Επαρχείου, παρουσία των αρχών της Καρπάθου και κατοίκων του νησιού.

Η Κατερίνα Εμμανουήλ το πρωί παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε χοροστατούντος του Ιερού Κλήρου της Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου και παραστάθηκε και κατέθεσε στεφάνι, μαζί με τις αρχές του τόπου, για να τιμήσουν τους ηρωικά πεσόντες αγωνιστές.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Καρπάθου Γιάννης Νισύριος, η Έπαρχος Πόπη Νικολαΐδου, δημοτικοί σύμβουλοι και ο Λιμενάρχης Καρπάθου, τους οποίους η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια επισκέφθηκε χωριά της Καρπάθου όπου οι κάτοικοι την υποδέχτηκαν με ζεστασιά.

Τις απογευματινές ώρες, η κ. Εμμανουήλ συναντήθηκε με μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου και στελέχη της ΝΔ και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης μέχρι σήμερα και για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr