Στην Ζιά περιόδευσε η Ισχυρή Κως 

Στην Ζιά περιόδευσε η Ισχυρή Κως 

Με αφορμή την περιοδεία στην Ζιά η Ισχυρή Κω απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

Στη Ζια, ένα από τα πολυσύχναστα χωριά της τουριστικής Κω, περιόδευσε σήμερα ο Θεοδόσης Νικηταράς και υποψήφιοι σύμβουλοι της «Ισχυρή Κως».

Κάτοικοι και επαγγελματίες συνομίλησαν με τον Θεοδόση σε πολύ ζεστό κλίμα, κάνοντας λόγο για μια καλή χρονιά που συνεχίζεται και στον τελευταίο μήνα αυτής της τουριστικής περιόδου.

Η Ζια ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά, τόνισαν χαρακτηριστικά, με τη βεβαιότητα πως τη νέα πενταετία, θα ολοκληρωθούν οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για την αναβάθμιση υποδομών και λειτουργιών του νησιού μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Κω ζητήματα που τους απασχολούν και ενημερώθηκαν για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί, όπως το σχέδιο πυρασφάλειας της περιοχής που προβλέπει και χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης, το πρόγραμμα επανασύστασης και προβολής του ορεινού όγκου Ασφενδιού, αλλά και το σχεδιασμό για τη χάραξη διαδρομών περιπάτου και ποδηλάτου βουνού.

Οι συνδημότες μας στη Ζια εξέφρασαν την στήριξη τους στις πολιτικές που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά διαμορφώνεται σχέδιο ασφάλειας και συνολικής ανάδειξης της περιοχής, που στηρίζει την τοπική οικονομία και βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών;

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών; Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις, αναφορικώς με την έλλειψη πτητικών μέσων αεροδιακομιδών και το συντονισμό τους στη

©2020 radioproto.gr