Στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν τον Απρίλιο 2023 διαλέξεις και ενημερωτικές δράσεις Τις διαλέξεις παρακολούθησαν -603- μαθητές

Στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν τον Απρίλιο 2023 διαλέξεις και ενημερωτικές δράσεις Τις διαλέξεις παρακολούθησαν -603- μαθητές

Στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023 και αφορούν, μεταξύ άλλων, την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας, πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού, προστασία από ενδοοικογενειακή βία, ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο αλλά και την εν γένει ενημέρωση των πολιτών, υλοποιούνται ενημερωτικές διαλέξεις.

 

Κατά τον μήνα Απρίλιο 2023 καταρτισμένοι Αξιωματικοί και στελέχη Αστυνομικών σε Ρόδο, Νάξο, Κω και Πάτμο πραγματοποίησαν συνολικά 7 ενημερώσεις τις οποίες παρακολούθησαν 603 μαθητές και εκπαιδευτικοί.

 

Αστυνομική Υπηρεσία Σχολική Μονάδα-Φορέας Ημερομηνία

Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου Δημοτικό Σχολείο Κάμπου Πάτμου 01-04-2023

Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου

& ΔΙ.ΑΣ. 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου 03-04-2023

Αστυνομικό Τμήμα Νάξου &

Μικρών Κυκλάδων 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Νάξου 05-04-2023

Τμήμα Τροχαίας Ρόδου Δημοτικό – Λύκειο Εκπαιδευτηρίων Κολέγιο Ρόδου 05-04-2023 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου 06-04-2023

Διεύθυνση Αστυνομίας Α’ Δωδεκανήσου Γυμνάσιο Αφάντου Ρόδου 06-04-2023

Τμήμα Τροχαίας Κω 7ο Νηπιαγωγείο Κω 07-04-2023

 

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, φορείς, οργανισμούς και συλλόγους.

 

Σημειώνεται δε ότι, το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των ενημερωτικών αυτών δράσεων λαμβάνει σχετική έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr