Στα «μαλακά» έπεσαν δύο κατηγορούμενοι σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Κω

Στα «μαλακά» έπεσαν δύο κατηγορούμενοι σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Κω

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε έναν 42χρονο και ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή στην 30χρονη συγκατηγορούμενή του, ενώ αθώοι κρίθηκαν στην ίδια υπόθεση ακόμη τρεις κατηγορούμενοι (ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί) που εφέροντο ως μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην Κω.

Συνελήφθησαν ειδικότερα την 1η Σεπτεμβρίου 2022 στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω η 30χρονη γυναίκα και ο 42χρονος άνδρας και εφέρετο η πρώτη να προμηθεύει τον δεύτερο με ποσότητες ηρωίνης τις οποίες αυτός διακινούσε περαιτέρω σε ενδιαφερόμενους χρήστες, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος σημαντικού ύψους.

Στην κατοχή της 30χρονης είχε βρεθεί ηρωίνη βάρους 22,59 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, 80 ευρώ, χειρόγραφες σημειώσεις δοσοληψιών και παραστατικό ταχυμεταφοράς χρημάτων.

Στην κατοχή του 42χρονου, βρέθηκε ηρωίνη βάρους 74,34 γραμμαρίων.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr