Στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το Kantouni Beach Boutique Hotel

Στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το Kantouni Beach Boutique Hotel

Το Kantouni Beach Boutique Hotel πέτυχε άλλη μια σημαντική διάκριση, αποσπώντας το Travelers’ Choice Best of the Best Top Hotels του Tripadvisor για το 2023. Με αυτό το βραβείο, το Kantouni Beach Boutique Hotel συγκαταλέγεται στα 25 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Λιγότερο από 1% των 8 εκατομμυρίων καταχωρίσεων στο Tripadvisor βραβεύονται με το Best of the Best, διάκριση που υποδηλώνει το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στη φιλοξενία.

 

Το Kantouni Beach Boutique Hotel 4 αστέρων, δίπλα στην ακρογιαλιά, με πολυτελή δωμάτια και σουίτες, υπέροχη θέα στη θάλασσα και εστιατόριο-μπαρ για μοναδικά γεύματα και ποτά, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Καλύμνου.

 

Συγχαρητήρια στη διοίκηση και όλη την ομάδα και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ταξιδιώτες που επιβράβευσαν τους ανθρώπους μας με μια από τις κορυφαίες διακρίσεις στον κλάδο.

 

https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g189398#18

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr