Στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Δημοτικές εκλογές -Λεριακά Νέα 1978-2019»

Στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Δημοτικές εκλογές -Λεριακά Νέα 1978-2019»

Στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Δημοτικές εκλογές -Λεριακά Νέα 1978-2019» που διεξήχθη στη Δημοτική βιβλιοθήκη,παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ.Ι.Κωνσταντινίδη, τους Αντιδημάρχους κ.Μ.Κανάρη και Ν.Μπίλλη, τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κ.Γρεκό, τον Πρόεδρο ΔΗΛΙΤΑΛ κ. Ν.Κοκκώνη,το ΔΣ κ. Γ.Παλαπουγιούκ, το μέλος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Α.Χατζή και τους υποψήφιους Κα Α. Ταχλιαμπούρη,κ.Δ.Καπανδρίτη και κ.Κ.Σιφουνιό.

Την έκθεση προλόγισε,ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Λερίων κ. Δημήτρης Ήσυχος και η Πρόεδρος Κα Φωτεινή Ασβεστα.

Ο Δήμαρχος Λέρου,συνεχάρη και ευχαρίστησε την Πρόεδρο,τα μέλη του ΔΣ και τον Πρώην Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων για την τόσο σημαντική παρουσίαση των απομνημονευμάτων,των Δημοτικών εκλογών στο νησί μας, μέσω των Λεριακών νέων της εποχής 1978-2019.

Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τον κ.Κόλια στην εφημερίδα όπου επι δεκαετίες ενώνει και ενημερώνει τους απανταχού Λερίους όπου και να βρίσκονται, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όλους αυτούς που διαχρονικά αρθρογραφούσαν και αρθρογραφούν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr