Σταμάτης Λοΐζος υποψήφιος Δύναμη Αλλαγής: “Δίνουμε μαζί την μάχη για ένα καλύτερο αύριο υγειονομικά . Η Κως ξανά στο ΦΩΣ!”

Σταμάτης Λοΐζος υποψήφιος Δύναμη Αλλαγής: “Δίνουμε μαζί την μάχη για ένα καλύτερο αύριο υγειονομικά . Η Κως ξανά στο ΦΩΣ!”

Ο γιατρός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Λοΐζος, με αφορμή τις εκλογές, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

“Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου μου δίνουν την δύναμη ως ενεργός πολίτης να θέσω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής με το Γιώργο Κυρίτση.

Με 23 χρόνια προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών πρώτης γραμμής στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στο νησί της Κω και ιδιαίτερα στο δημοτικό διαμέρισμα Ηρακλειδών έχω την πείρα και το μεράκι και με σεβασμό για το συνάνθρωπο μου να δώσω την μάχη για ένα καλύτερο αύριο, γιατί λύσεις υπάρχουν και η ομάδα της Δύναμης Αλλαγής ξέρει να προγραμματίζει και να υλοποιήσει τους στόχους που θα φέρουν την Κω ξανά στο ΦΩΣ”!

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr