Στέλιος Ρόκκος feat. Stavento – «Κάνω Ό,τι Μπορώ» | Αποκλειστικά στο Ράδιο Πρώτο 91.5

Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε Πρώτοι Αποκλειστικά στο Ράδιο Πρώτο 91.5 τον Στέλιο Ρόκκο feat. Stavento στο καινούργιο τους τραγούδι ”Κάνω ό,τι Μπορώ” !

O Στέλιος Ρόκκος και οι Stavento συναντώνται μουσικά σε μία συνεργασία – έκπληξη με τίτλο «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento θα μας παρασύρουν με ένα single που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, γεμάτο με τη δημιουργική ορμή και το δυναμισμό τους.

Τη μουσική του «Κάνω Ό,τι Μπορώ» υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος και οι στίχοι ανήκουν στον Θάνο Παπανικολάου και στον Μιχάλη «ΜΕΘ» Κουϊνέλη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δε θα πάψει να μας εκπλήσσει με το αστείρευτο ταλέντο του.

Το «Κάνω Ό,τι Μπορώ» είναι το επόμενο τραγούδι του Στέλιο Ρόκκου μετά το «Δεν Φοβήθηκα», μια εξομολόγηση αγάπης που γράφτηκε από τον ίδιο εν μέσω της καραντίνας και αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό.

Η συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου και τον Stavento θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας  μεταξύ αυτών και το Ράδιο Πρώτο 91.5 , από τη Δευτέρα 17 Μαΐου.

Το «Κάνω Ό,τι Μπορώ» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 24 Μαΐου.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

©2020 radioproto.gr is made with by