Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

Share This Post

 

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα έχει ανοίξει για τους μαθητές των τμημάτων ρομποτικής του κέντρου πληροφορικής και ρομποτικής In Studies.

Ο καθηγητής και υπεύθυνος κ. Αλέξανδρος Καΐσερλης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και Βήμα της Κω για την διάκριση των μαθητών σε διαγωνισμό στην Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των μικρών επιστημόνων έλαβε μέρος στον περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST® LEGO® League για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο, μια διοργάνωση της Eduact.

Τα παιδιά της Κω τα πήγαν εξαιρετικά στην Ρόδο και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη. Ο καθηγητής μίλησε με πολύ μεγάλη χαρά για το επίπεδο γνώσεων των μαθητών καθώς επέλεξαν ως θέμα την καινοτομία της ενέργειας και το έξυπνο δίκτυο.

Παράλληλα υπάρχουν παιδιά στην Εθνική Ομάδα όπως η Βάσια Γιωργαρά ενώ προγραμματίζονται νέες συμμετοχές σε διαγωνισμούς στην Αθήνα, την Κρήτη και το εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της ομάδας ρομποτικής της Κω που είναι παιδιά δημοτικού γυμνασίου, έχουν προχωρημένες γνώσεις στον κώδικα, στους υπολογιστές και στην τεχνολογία. Πράγματα που ο Αλέξανδρος Καΐσερλης είχε διδαχθεί στο πανεπιστήμιο! Αυτό δείχνει ότι τα σημερινά παιδιά έχουν μεγάλο πεδίο γνώσης και ανάπτυξης σε σχέση με προηγούμενες γενιές καθώς η τεχνολογική επανάσταση συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και στο In Studies με πολλές ευχές για αμέτρητες επιτυχίες!

Σάντυ Λαδικού

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by