Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ που εργάζονται στα Κ.Υ.Τ Λέρου

Share This Post

 

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ που εργάζονται στα Κ.Υ.Τ Λέρου

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ που εργάζονται στα Κ.Υ.Τ προχώρησαν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:30 στην πλατεία Πλατάνου στο Δημαρχείο με αφορμή το προς ψήφιση νομοσχέδιο που νομιμοποιεί την περικοπή του 45% των αποδοχών τους, στηριζόμενοι από την Ένωση Ιατρών Κ.Θ-Γ.Ν-Κ.Υ Λέρου-Κ.Υ.-Πάτμου-Π.Π.Ι. Λειψών & Αγαθονησίου και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Λέρου

Τα μέλη της συγκέντρωσης παρέδωσαν στο Δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλια «Υπόμνημα» με θέμα : «Καταγγελία του προς ψήφιση άρθρου 162 στο σχέδιο νόμου»

Ο κ. Κόλιας αφού παρέλαβε το έγγραφο προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Στηρίζουμε την προσπάθεια των εργαζομένων του ΕΟΔΥ που εργάζονται στο ΚΥΤ και όλων των υπαλλήλων που διεκδικούν τις δεδουλευμένες αποδοχές τους από το Νοέμβριο το 2021 έως σήμερα και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τους υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που εδώ και τρία κατέβαλλαν όλες τους τις προσπάθειες και διαχειρίστηκαν την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους.

Το σχετικό υπόμνημα θα σταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου

©2020 radioproto.gr is made with by