Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Μαρίνα Κω: Στολισμός, δωρεάν παιχνίδια και εκδηλώσεις !

Share This Post

 

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Μαρίνα Κω: Στολισμός, δωρεάν παιχνίδια και εκδηλώσεις !
Τα γιορτινά της φόρεσε η Μαρίνα της Κω ενόψει των Χριστουγέννων για να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Με πανέμορφα φώτα έχει στολιστεί ολόκληρη η προβλήτα από άκρη έως άκρη , στις εισόδους του χώρου, στο ύψος της πλατείας Κως ενώ λάμπει με χριστουγεννιάτικα φωτάκια το κεντρικό γραφείο, το εμπορικό κέντρο, τα κτίρια και άλλα κομβικά σημεία. Το σημείο όμως που αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι ο χώρος που φιλοξενούνται τα παιχνίδια καθώς έχουν τοποθετηθεί χιλιάδες λαμπάκια εναέρια σαν τον έναστρο ουρανό. 

Οι γιορτές αναμένονται να είναι μοναδικές φέτος στην Μαρίνα της Κω με την διοίκηση και το προσωπικό να έχει βάλει πλώρη για άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν διάφορα παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά με το τραινάκι να κλέβει την παράσταση και μάλιστα να είναι δωρεάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αίθουσα εκδηλώσεων θα διατεθεί για μία σειρά από δράσεις για μικρά παιδιά αλλά και μεγάλους που περιμένουν τον Άγιο Βασίλη. Έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις με θέατρο Καραγκιόζη, ανάγνωση βιβλίου και άλλες εκπλήξεις όπως το παιχνίδια του χαμένου θησαυρού.
Την παράσταση όμως αναμένεται να κλέψει ο αγαπημένος Άγιος όλων, ο Άγιος Βασίλης ο οποίος θα αφήσει για λίγο τον Βόρειο Πόλο και θα επισκεφτεί την Μαρίνα της Κω για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα.

 

Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το εορταστικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι τα υπέροχα καφέ αλλά και εμπορικά καταστήματα λειτουργούν στην Μαρίνα όλη μέρα με ειδικές εκδηλώσεις κυρίως μουσικές , για τις φετινές γιορτές. 
Σε αναμονή λοιπόν, για την χριστουγεννιάτικη πλευρά της Μαρίνας! Καλές γιορτές.Σάντυ Λαδικού

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by