Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές εξελίσσεται το 3ο Sports Summer Camp» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την Αθλητική Ένωση Δικαίος Αντίμαχος Πυλί – Κως και τον Δήμο Κω.

Το τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού της ΠΝΑι, έχοντας ως στόχο να προάγει τον Αθλητισμό & τον Πολιτισμό στον τόπο μας, προχώρησε στην συνδιοργάνωση αυτής της πολύπλευρης αθλητικής δράσης που ξεκίνησε από τις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου 2019.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό camp που διαδραματίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην παραλία «Βαπόρι» στο Μαρμάρι στο νησί της Κω με σκοπό την επαφή των παιδιών με διάφορα αθλήματα, την κοινωνικοποίηση ή ένταξή τους σε πλαίσια ομάδας και την μετατροπή του ελεύθερου χρόνου τους σε δημιουργικό και παραγωγικό, αμέσως μετά το πέρας των σχολικών υποχρεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά έρχονται σε επαφή και μαθαίνουν τα μυστικά των εξής αθλημάτων και αθλοπαιδιών: Beach Soccer – Beach Basketball – Beach Volleyball – Κολύμβηση – Beach Handball – Zumba – Διάφορα παιχνίδια τύπου Survinor.

Οι συμμετοχές των παιδιών έχουν ξεπεράσει τις 250 σε αριθμό αποτελώντας μια μεγάλη γιορτή για όλους.

 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by