Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση της σκεπαστής στο γήπεδο Πυλίου. Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο εκσυγχρονισμός του μηχαλογικού εξοπλισμού

Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση της σκεπαστής στο γήπεδο Πυλίου. Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο εκσυγχρονισμός του μηχαλογικού εξοπλισμού.

Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου κύριος Αναστάσιος Κεφαλιανός αναφέρεται στις παρεμβάσεις που θα γίνουν τη νέα χρονιά στο δημοτικό γήπεδο. 
Μετά τις εργασίες συντήρησης των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, σειρά παίρνει η κατασκευή της σκεπαστής στην κερκίδα καθώς επίσης  και οι εργασίες στεγανοποίησης των αποδυτηρίων σε όλες τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας.
Παράλληλα, θα προχωρήσει η προμήθεια νέου χλοοκοπτικού τρακτέρ με τα βασικά παρελκόμενα του και τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την συντήρηση του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα.
Ο κύριος Κεφαλιανός εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την έμπρακτη στήριξη σε όλα τα αιτήματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού Γηπέδου ΠΥΛΊΟΥ,  προς τον δήμαρχο Κω κύριο Θεοδόση Νικηταρά, στην αντιδήμαρχο κυρία Σέβη Βλάχου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.

©2020 radioproto.gr is made with by