ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, αθλητές της Ακαδημίας Κω συμμετείχαν στον αγώνα Sprint Triathlon που πραγματοποιήθηκε στον Τυρό Αρκαδίας.

Σε μία ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, με 325 μέτρα υψομετρική διαφορά σε μια απόσταση 23 χλμ, η οποία συνδύαζε βουνό και θάλασσα, οι τριαθλητές της Ακαδημίας Κω, Γιώργος Θάνος και Έλενα Γάντζου, είχαν τη χαρά να συμμετάσχουν σε μία από τις καλύτερες και πιο παλιές διοργανώσεις τριάθλου στη χώρα μας.

Ο Γιώργος ανάμεσα σε 31 αθλητές τερμάτισε στην 27η θέση ενώ η Έλενα για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε με την απόδοσή της και κατέκτησε την 5η θέση.

Η Ακαδημία Κω ευχαριστεί θερμά τους παραπάνω αθλητές της, οι οποίοι αφιερώνουν τον ελάχιστο διαθέσιμό τους χρόνο στην προετοιμασία τους για αυτό το υπέροχο και συνάμα απαιτητικό άθλημα, ένα άθλημα στο οποίο η Ακαδημία Κω έχει την τύχη και τη χαρά να διαθέτει στις τάξεις της ως προπονήτρια, την Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας και στο άθλημα αυτό.

Είναι συναρπαστικό να είσαι στην Ακαδημία Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr