ΣΕΠΕΚΩ: Σεμινάριο με θέμα Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης

Share This Post

ΣΕΠΕΚΩ: Σεμινάριο με θέμα Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 11.30, θα υλοποιηθεί το Σεμινάριο «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης» στις εγκαταστάσεις της ΑΝΚΟ.

Ο κ. Νίκος Πέρος, γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων Esperia της Ρόδου, θα μας εκπαιδεύσει σε θέματα που άπτονται της προσοχής όλων των επιχειρηματιών εστίασης και του προσωπικού τους.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την τουριστική σχολή ΑΝΚΟ και τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Εστίασης Κω (Σ.ΕΠ.Ε.Κω), που θα καλύψει τα έξοδα της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στα μέλη του Σ.ΕΠ.Ε.Κω και σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου. 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης όπως και εγχειρίδιο.

Περίληψη βιογραφικού: Ο κ.Νικόλαος Πέρος, Operations & Training Consultant της ESPERIA GROUP OF HOTELS, έχει κάνει σπουδές υψηλού επιπέδου πάνω στον τουρισμό. Ήταν λέκτορας στην ΑΣΤΕΡ (Ανώτατη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου) για 19 χρόνια. Παράλληλα, έχει μακρόχρονη θητεία στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο και έχει περάσει απ’ όλες τις σχετικές θέσεις (Hotel General Manager, Operations Manager, Food and Beverage Manager, Maitre D’ Hotel, Assistant Restaurant Manager, A la Carte Maitre, A la carte Waiter A’)

Συνάδελφοι δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και εξαντλούνται! (πληροφορίες: 6944989999)

το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by