Σεμινάρια από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω

 

Σεμινάρια από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω

Το τριήμερο 19 – 21 Ιουνίου 2020 η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω, πραγματοποίησε μια σειρά πιστοποιημένων σεμιναρίων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αναζωογόνησης (ERC). Περίπου 30 συμπολίτες μας (μεταξύ των οποίων και 16 μέλη της ΕΟΔ Κω) εκπαιδεύτηκαν στη Παιδιατρική Βασική Υποστήριξη Ζωής (EPBLS) και άλλοι 10 στη Βασική Υποστήριξη Ζωής Ενηλίκων (BLS) σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα για τον covid19. Τηρήθηκαν επίσης και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Μόνιμη Επιτροπή ΤΕΕ Κω και τον Πρόεδρο της κύριο Γιώργο Χρυσουλάκη για την παραχώρηση της αίθουσας τους για τις ανάγκες του σεμιναρίου της Παρασκευής 19 Ιουνίου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων που κάλυψε τις ανάγκες του Σαββατοκύριακου 20 & 21 Ιουνίου, αλλά και για την παροχή έκπτωσης για τη διαμονή των εκπαιδευτών.

Τέλος, Ευχαριστούμε θερμά την Καμπούρη Διονυσία και την Κοινότητα Κεφάλου για την ευγενική παραχώρηση των προπλασμάτων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr