Σειρά συσκέψεων στελεχών του Δήμου Κω με φορείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

Σειρά συσκέψεων στελεχών του Δήμου Κω με φορείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

Συνάντηση με εκπροσώπους Φορέων και τη διοίκηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Κω είχε τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Βασίλης Μανιάς, με αντικείμενο το μεταφορικό έργο και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο νησί μας κατά την θερινή περίοδο, όταν η πολύ μεγάλη ζήτηση για μεταφορά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και δημιουργείται πρόβλημα εξυπηρέτησης των τουριστών (μεγάλη αναμονή, ουρές, ακυρώσεις κλπ.).

Σε αυτό το πλαίσιο ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις ως προς τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Από την πλευρά των φορέων τέθηκε το θέμα της μη επάρκειας ικανού αριθμού οχημάτων-ταξί, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση.

Το σωματείο των ταξί έθεσε σειρά προβλημάτων, τα οποία επίσης δυσχεραίνουν την ικανοποίηση της αυξημένης ζήτησης το καλοκαίρι.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν γόνιμη & δημιουργική, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τους υπόλοιπους φορείς που ασκούν μεταφορικό έργο.

Παρόντες, από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κω ήταν, ο Πρόεδρος κ. Φρατζέσκος Καραγιάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Χαντακάρος και ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Πολίτης.

Παρέστησαν επίσης: η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα Διονυσία Τελλή, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κα Κων/να Σβύνου, η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων κα Ελένη Παπαδούλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω κ. Πασχάλης Βρακίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών & Παραγωγών Κω, κ. Αντώνης Χατζημιχάλης και ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ κ. Δημήτριος Σαράντης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε στο Δημοτικό

©2020 radioproto.gr