Σειρά συσκέψεων στελεχών του Δήμου Κω με φορείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

Share This Post

Σειρά συσκέψεων στελεχών του Δήμου Κω με φορείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

Συνάντηση με εκπροσώπους Φορέων και τη διοίκηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Κω είχε τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Βασίλης Μανιάς, με αντικείμενο το μεταφορικό έργο και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο νησί μας κατά την θερινή περίοδο, όταν η πολύ μεγάλη ζήτηση για μεταφορά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και δημιουργείται πρόβλημα εξυπηρέτησης των τουριστών (μεγάλη αναμονή, ουρές, ακυρώσεις κλπ.).

Σε αυτό το πλαίσιο ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις ως προς τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Από την πλευρά των φορέων τέθηκε το θέμα της μη επάρκειας ικανού αριθμού οχημάτων-ταξί, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση.

Το σωματείο των ταξί έθεσε σειρά προβλημάτων, τα οποία επίσης δυσχεραίνουν την ικανοποίηση της αυξημένης ζήτησης το καλοκαίρι.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν γόνιμη & δημιουργική, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τους υπόλοιπους φορείς που ασκούν μεταφορικό έργο.

Παρόντες, από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κω ήταν, ο Πρόεδρος κ. Φρατζέσκος Καραγιάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Χαντακάρος και ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Πολίτης.

Παρέστησαν επίσης: η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα Διονυσία Τελλή, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κα Κων/να Σβύνου, η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων κα Ελένη Παπαδούλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω κ. Πασχάλης Βρακίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών & Παραγωγών Κω, κ. Αντώνης Χατζημιχάλης και ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ κ. Δημήτριος Σαράντης.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by