Σειρά συναντήσεων στην Πάτμο πραγματοποίησε ο Ιωάννης Παππάς

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Σειρά συναντήσεων στην Πάτμο πραγματοποίησε ο Ιωάννης Παππάς

Το νησί της Πάτμου επισκέφτηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς όπου είχε σειρά επαφών για ζητήματα του νησιού. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου και τον Διοικητή του Λιμεναρχείου Πάτμου, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεχή υπηρεσία τους και την καλλιέργεια του αισθήματος ασφαλείας και σιγουριάς στα νησιά μας.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Πάτμου, Λευτέρη Πέντε και τον Αντιδήμαρχο, Νίκο Κουτούζο, για τα ζητήματα του νησιού, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Πάτμου, τον οποίο ενημέρωσε για την πορεία της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Είχε την ευκαιρία να συναντήσει μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού, με τα οποία συζήτησε τα θεματα του κλάδου, ενώ συνομίλησε με πλήθος από κατοίκους και επιχειρηματίες, για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Σημειωτέον, πως ο κύριος Παππάς εκκίνησε τις διαδικασίες για την αναβάθμιση της Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής, ενημερώνοντας τους αρμόδιους φορείς για την ιστορία της Σχολής και τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την κοινωνία, τον πολιτισμό και τη Θρησκεία μας η λειτουργία της.

Παράλληλα, προχωράει από την Περιφέρεια Αιγαίου το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου Πάτμου, προϋπολογισμού περίπου 1.540.000€, γεγονός για το οποίο ο Βουλευτής συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τους συνεργάτες του για την πρόοδο των έργων στο νησί.

Ο κ. Παππάς συνεχίζει τις επισκέψεις του στα νησιά της Δωδεκανήσου δίπλα στους νησιώτες και στα ζητήματα που ανακύπτουν.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24.06.2022 το ΔΣ του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Κώ

Advertorials

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας Ήρθαν ξανά οι

©2020 radioproto.gr is made with by