Σεβαστιανός Μαραγκός : ‘’ Μακάρι ο κ.Νικηταράς να κάνει τα μισά από αυτά που κάναμε και μακάρι να μην διαλύσει τη δομή πολιτικής προστασίας που παρέλαβε οργανωμένη και εξοπλισμένη.’’

Share This Post

 

 

 

 

Σεβαστιανός Μαραγκός : ‘’ Μακάρι ο κ.Νικηταράς να κάνει τα μισά από αυτά που κάναμε και μακάρι να μην διαλύσει τη δομή πολιτικής προστασίας που παρέλαβε οργανωμένη και εξοπλισμένη.’’

Ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 Σεβαστιανός Μαραγκός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Ο κ.Νικηταράς θυμήθηκε τη δομή πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω, με τη διαφορά ότι παριστάνει ότι δεν θυμάται ποιος και ποιοι δημιούργησαν αυτή τη δομή.

Μέχρι το 2014 και με τη δημοτική αρχή Καϊσερλη, επίλεκτο μέλος της οποί-ας ήταν ο κ.Νικηταράς, δεν υπήρχε απολύτως τίποτα στον ενιαίο δήμο.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του ενιαίου Δήμου Κω δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση με τη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δήμο, των εθελοντών και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Απέκτησε ένα νέο και σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα, εξοπλισμό, το προσωπικό ενισχύθηκε με νέες στολές, υλικό πυρασφάλειας και ασυρμάτους.

Φαντάζομαι ότι ο κ. Νικηταράς επισκέφτηκε την αποθήκη που δημιουργήσαμε με όλα τα απαραίτητα υλικά για τις δράσεις της πολιτικής προστασίας (από Η.Ζ., μέχρι εργαλεία σκαπανέων)

Δημιουργήθηκαν πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση φαινομένων όπως πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες στα οποία καθορίζονται οι υποχρεώσεις και οι κινήσεις που πρέπει να κάνουν όλες οι υπηρεσίες, οι φορείς και οι εθελοντικές ομάδες για την αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων. Υπάρχουν επιχειρησιακά σχέδια και πραγματοποιήθηκαν κοινές ασκήσεις με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκροτήθηκε Συντονιστικό Όργανο από εκπροσώπους υπηρεσιών, φορέων και εθελοντικών ομάδων.

Ο κ.Νικηταράς μακάρι να κάνει τα μισά από αυτά.

Και μακάρι να μην διαλύσει τη δομή πολιτικής προστασίας που παρέλαβε οργανωμένη και εξοπλισμένη».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by