Σβουρένειο: Ευχαριστήριο προς χορηγούς για την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής 

Share This Post

Σβουρένειο: Ευχαριστήριο προς χορηγούς για την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Ιωάννης Καλλούδης ,οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σβουρένειου ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω ,ευχαριστούν θερμά :

1.Tην Accent Circoflexe Grouppe B.U και τον συμπατριώτη μας στη Δανία κ. Δανιήλ Χατζηπαναγιώτη , για την κάλυψη όλων των εξόδων της εκδρομής (αεροπορικά εισιτήρια , διατροφή , εισιτήρια θεαμάτων κά)

2.Τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ομίλου ΄΄Ν.Δασκαλαντωνάκη΄΄ , κ. Νικόλαο Δασκαλαντωνάκη καθώς και τη Διευθύντρια του Ομίλου κυρία Μάρι Δασκαλαντωνάκη , για τη ζεστή φιλοξενία στο Ξενοδοχείο Grekotel Pallas Athena .

3.Τα ΄΄Ελληνικά Λεωφορεία ΑΕ΄΄ ,τον πρόεδρο των τουριστικών λεωφορείων Κω , κ. Αντώνιο Γκιντιζέ καθώς και τον κύριο Μαντούκο Πέτρο , για την 24 ώρη διάθεση mini bus ,για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων μας .

 

Η κοινωνική σας ευαισθησία είναι πολυσήμαντη τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί με την συνεργασία δύο Ελληνικών Εταιρειών και μιας Δανικής ,καταφέραμε και κάναμε πράξη το όνειρο των παιδιών και εκπαιδευτικών.

Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι γεμάτα ευχάριστες εικόνες και χαμόγελα .

Ο Δ/ντης του ΚΔΑΠμεΑ Ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

Κωνσταντίνος Χατζηδαυίδ Ιωάννης Καλλούδης

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by