Σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πόλη

Σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πόλη

Με διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Ακτή Κουντουριώτη, κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Κω. 

Χριστουγεννιάτικη μουσική, από νωρίς το απόγευμα, θα δίνει τον τόνο στο κέντρο της πόλης, θεματικό video θα προβάλλεται στην πρόσοψη του Δημαρχείου, ενώ ο Τζόκερ,συνοδευόμενος από ανθρώπινες φιγούρες κινούμενων σχεδίων, θα ψυχαγωγεί τους μικρούς του φίλους. 

Με την προσέλευση της Φιλαρμονικής, στις 18.30, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα είναι έτοιμο να λάμψει ενώ Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δωράκια στα παιδιά. 

Και αμέσως μετά αρχίζει το γλέντι, με λαϊκό πρόγραμμα, γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, που θα αποδώσουν συμπατριώτες μας τραγουδιστές. 

Εν΄τω μεταξύ, κλειστός στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει ο δρόμος του λιμανιού, ΑκτήΚουντουριώτη, από τις 17.00 έως τις 23.00,από το ύψος του Επαρχείου.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί σε αυτό το διάστημα για την ασφαλή παρουσία των πολιτών στις εκδηλώσεις φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Παράλληλα,δεν θα επιτρέπεται η πορεία οχημάτων προς το επιβατικό λιμάνι παρά μόνο κατά την άφιξη του πλοίου της ακτοπλοϊας.

Γραφείο Τύπου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr