Σέβη Βλάχου αντιδήμαρχος : “Αρνητική εντύπωση αλλά και έκπληξη προκάλεσε η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Κρητικού να υπερασπίσει τον τέως δήμαρχο κ. Κυρίτση”

Share This Post

Σέβη Βλάχου αντιδήμαρχος : “Αρνητική εντύπωση αλλά και έκπληξη προκάλεσε η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Κρητικού να υπερασπίσει τον τέως δήμαρχο κ. Κυρίτση”

Αρνητική εντύπωση αλλά και έκπληξη προκάλεσε στο σύνολο των συμπατριωτών μου, η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Κρητικού Αντώνη να υπερασπίσει τον τέως δήμαρχο κ. Κυρίτση, όταν ο ίδιος όχι μόνο αδυνατεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά το αποφεύγει συστηματικά.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ήδη εξήγγειλε τα πρώτα μέτρα, με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, για την στήριξη των συμπατριωτών μας, πάντα μετά την προηγηθείσα σχετική απόφαση της κυβέρνησης που μας δίνει το σχετικό δικαίωμα. Μέτρα που έρχονται για έγκριση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευτυχώς όμως οι δημότες θυμούνται την κοροϊδία της δημοτικής αρχής Κυρίτση μόλις πριν 3 χρόνια, το 2017, όταν από τη μια τους καλούσαν δημόσια να μην πληρώσουν τις οφειλές τους, διότι δήθεν θα είχαν διευκολύνσεις λόγω σεισμού, και από την άλλη τους έστελναν πρόστιμα και προσαυξήσεις ακριβώς για αυτές τις οφειλές.

Συμπολίτες μας πλήρωσαν τότε χιλιάδες ευρώ πρόστιμα. Στο βωμό μιας λαϊκίστικης, επιπόλαιης και επικίνδυνης πολιτικής στάσης. Τα τεκμήρια υπάρχουν, ιδιαίτερα οι αναφορές του τύπου «ας προσέχατε».

Αυτό έγινε διότι η πρώην δημοτική αρχή δεν συντονίστηκε τότε με το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να εκδώσει ΚΥΑ για αυτό το σκοπό, με αποτέλεσμα η σχετική τους απόφαση να επιστραφεί ως απαράδεκτη γιατί δεν ακολούθησαν τις διαδικασίες που όφειλαν να ακολουθήσουν.

Είναι νωπές οι μνήμες και δεν ξεθωριάζουν, όσο κι αν θα το ήθελε ο κ. Κυρίτσης που κρύβεται μπας και ξεχάσουν οι συνδημότες μας τα έργα και τις ημέρες του.

Η Κως πλέον έχει Δήμαρχο που τον αναγνωρίζουν όλοι οι δημότες, ακόμα και αυτοί που δεν τον ψήφισαν.

Ενώ αντιμετωπίζει δύο μεγάλες κρίσεις, το μεταναστευτικό και τον κορονοϊό, οι συνδημότες μας αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια γιατί ξέρουν ότι έχουν κάπου να ακουμπήσουν.

Έχει ηρεμήσει η κοινωνία μας γιατί με διάλογο βρίσκονται λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα.

Γιατί δε φοβάται κανένας ότι θα αδικηθεί από το Δήμο και θα τον στείλει και στο δικαστήριο για να βρει το δίκιο του, όπως έστειλε τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ η δημοτική αρχή που συμμετείχε ο κ. Κρητικός Αντώνης αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Γιατί ξέρουν ότι έχουν Δήμαρχο αυτόν που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της κοινωνίας μας και όχι για να ξεπουληθεί η παραλία του ΝΟΚ.

Ευτυχώς που η Κως έχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές άξιο και ικανό Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

Ευτυχώς που ο Θεοδόσης δεν άλλαξε συμπεριφορά από όταν έγινε Δήμαρχος και ούτε πρόκειται να αλλάξει. Παραμένει όπως ακριβώς τον γνωρίζουμε.

Εργάζεται από το πρωϊ ως τα μεσάνυχτα για το Δήμο και τους συνδημότες μας και έχει την πόρτα του γραφείου του σε όλους ανοικτή.

Δε λέω ότι όλα τα αιτήματα των συνδημοτών μας μπορούν να ικανοποιηθούν αλλά αυτά που είναι εφικτό τακτοποιούνται.

Προπάντων όμως δεν κοροϊδεύει κανέναν και μετά να του στέλνει από πίσω τη Δημοτική Αστυνομία για έλεγχο ή μαζεμένα πρόστιμα.

Ο κ. Κρητικός Αντώνης και οι συν αυτώ καλά θα κάνουν να μην προκαλούν την κοινή νοημοσύνη και τους συνδημότες μας.

Είμαστε μικρός τόπος και γνωριζόμαστε.

Για αυτό ο κ. Κρητικός στον «αρχηγό» του πρέπει να απευθυνθεί για να αλλάξει συμπεριφορά, αν και δεν τον πιστεύει κανένας πια.

Σε αυτόν που κορόιδευε τους δημότες το 2014 ότι άλλαξε και τελικά έδειξε για πέντε ολόκληρα χρόνια ότι άλλαξε αλλά προς το χειρότερο.

Το κυριότερο όμως είναι ότι: σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, η συστράτευση όλων είναι μονόδρομος.

Η «αντιπολίτευση» για την «αντιπολίτευση» είναι και αδιανόητη και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Βλάχου Σέβη

Αντιδήμαρχος

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by