Σάρωσαν οι Κώοι τριαθλητές στο IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni

 

Σάρωσαν οι Κώοι τριαθλητές στο IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni, Greece. Ο μεγαλύτερος και πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας τριάθλου στον κόσμο πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά στη χώρα μας και πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη με τη συμμετοχή περισσότερων από 1600 αθλητών από 65 χώρες, οι οποίοι κάλυψαν 1,9 χλμ. κολύμπι, 90,1 χλμ. ποδηλασίας και 21,1 χλμ. τρέξιμο.
Η διοργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου και ο αγώνας συναρπαστικός! Το γαλάζιο «τριαθλητικό» όνειρο ολοκληρώθηκε και το σύνθημα της διοργάνωσης, «όλα είναι πιθανά», ανεξαιρέτως ηλικίας, εθνικότητας, αθλητικού επιπέδου, αναπηρίας ή και νευροιδιαιτερότητας, αποδείχθηκε εφικτό, αρκεί να υπάρχει πάθος και αγάπη για αυτό που επιδιώκουμε.

Στο φετινό αγώνα συμμετείχαν για πρώτη φορά στη χώρα μας οι «IRON BROTHERS», δύο αδέρφια από την Πορτογαλία, ο Pedro και ο Miguel. Ο Pedro πάσχει από εγκεφαλική παράλυση ενώ ο Miguel είναι αρτιμελής και μαζί ολοκλήρωσαν τον αγώνα σε χρόνο 06:53:37, καταχειροκροτούμενοι από τους εκατοντάδες θεατές στέλνοντας προς όλους ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης ψυχής και αδερφικής αγάπης ικανής να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.
Σημαντική και άκρως πετυχημένη ήταν η παρουσία Κώων τριαθλητών στο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο Γιώργος Μπαραχάνος, ο Μιχάλης Καλαϊζής, ο Γιώργος Καίσερλης, ο Διαμαντής Δροδοςτ και ο Γιώργος Θάνος τερμάτισαν με επιτυχία και υγεία, αποδεικνύοντας ότι ο εξειδικευμένος αθλητισμός στην Κω, είναι εφικτός και κυρίως τρόπος ζωής.

Οι χρόνοι των Κώων αθλητών είναι οι εξής:
Μπαραχάνος Γιώργος, 4 ωρες 51 λεπτά
Καλαϊζής Μιχάλης 5 ώρες 1 λεπτό
Καίσερλης Γιώργος 5 ώρες 4 λεπτά
Δρόσος Διαμαντής 5 ώρες και 27 λεπτά
Θάνος Γιώργος 6 ώρες 45 λεπτά
Θερμά συγχαρητήρια και στους πέντε και ευχόμαστε πολλές αθλητικές επιτυχίες και τερματισμούς με υγεία αλλά κυρίως, με την χαρά της συμμετοχής.
Σάντυ Λαδικού

   

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr