Ροταριανός Όμιλος Κω: 5ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης Κυριακή 06 Οκτωβρίου στην Μαρίνα Κω

Share This Post

Ροταριανός Όμιλος Κω: 5ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης Κυριακή 06 Οκτωβρίου στην Μαρίνα Κω

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είσθε όλοι προσκεκλημένοι μαζί με τους φίλους και συγγενείς σας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στην πανέμορφη Μαρίνα Κω η οποία ευγενικά μας φιλοξενεί, για να παρακολουθήσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε και να χειροκροτήσουμε τα μουσικά σχήματα του νησιού στον Μουσικό Μαραθώνιο 2019.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο θα αρχίσει στις 13.00 και θα κρατήσει μέχρι το βράδυ.

Καθ΄ όλη την διάρκειά της θα προσφέρονται σουβλάκια για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών που χορηγεί ο Ροταριανός Όμιλος Κω. Ποτά και λοιπά εδέσματα θα μπορούμε να προμηθευθούμε από τα διπλανά εστιατόρια MARINA YAGHT CLUB και SKIPPER, τα οποία και βοηθούν στο έργο μας.

Σας περιμένουμε όλους.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Θοδωρής Αρσενικός Σταύρος Αξαρλής

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by