Π.Κουνάκης: « Οι εκλογές ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου» Τι είπε για νοσοκομείο Κω και τις πρωτιές του σε αρκετά νησιά (ηχητικό)

Π.Κουνάκης: « Οι εκλογές ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου» Τι είπε για νοσοκομείο Κω και τις πρωτιές του σε αρκετά νησιά (ηχητικό)

Για την προσωπική του εκλογική επιτυχία αλλά και την άνοδο του κόμματος στα Δωδεκάνησα , μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κουνάκης. Ο νεαρός πολιτικός διέγραψε μία πορεία εξαιρετική, αφού ήρθε 3ος σε όλα τα Δωδεκάνησα, 2ος στη Ρόδο και 1ος σε αρκετά νησιά όπως τη Λέρο, Λειψούς, Τήλο, Καστελλόριζο και άλλα.

Μοναδική εμπειρία με νέους φίλους η προεκλογική εκστρατεία

« Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου η υποψηφιότητά μου με το ΠΑΣΟΚ. Έκανα καλούς φίλους σε όλα τα νησιά. Φίλους καινούργιους που θα έχω πάντα στην καρδιά μου και θα έχουμε μία συνεχή επικοινωνία. Γνώρισα κόσμο στην Κω και θα έρχομαι συχνά. Προς το παρόν βέβαια έχω επιστρέψει πίσω στην δουλειά μου από την επόμενη ημέρα των εκλογών. Εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και αν δεν δουλέψω, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου» τόνισε με ειλικρίνεια ο κ. Κουνάκης.

Στηρίζουμε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Ανάγκη να ενισχυθεί το κόμμα

Άλλωστε επειδή ακριβώς είναι επαγγελματίας μπορεί και να καταλάβει τις αγωνίες και τα άγχη τόσο των επιχειρηματιών όσο και των εργαζομένων. « Το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε και πρέπει και άλλο. Συνεχίζουμε και προχωράμε. Στηρίζουμε όλοι τον κ. Νικητιάδη που επιστρέφει στην βουλή. Πρέπει να στηρίξουμε διότι μπορεί να χαθεί η έδρα. Για εμάς, οι εκλογές ξεκινούν από την αρχή».

Ο υποψήφιος έκανε μία ανάλυση γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα σχολιάζοντας ότι πολλοί ψηφοφόροι επέλεξαν τη ΝΔ από φόβο μην κυβερνήσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι δηλώνει για νέο νοσοκομείο Κω και ακτινοθεραπευτικό Ρόδου

Τόνισε ότι θεωρεί πως η νέα κυβέρνηση δεν πρόκειται να υλοποιήσει την υπόσχεση για νέο νοσοκομείο στην Κω. « Βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα γίνει το νέο νοσοκομείο; Μακάρι να διαψευστώ. Εδώ θα είμαι όμως στην 1η γραμμή σε όλα τα Δωδεκάνησα».

Θυμίζουμε ότι ο υποψήφιος βουλευτής είχε σηκώσει εδώ και μήνες το θέμα με την δημιουργία ακτινοθεραπευτηρίου στη Ρόδο. Τελικά, στην προεκλογική του ομιλία στο νησί των Ιπποτών, ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε τη δημιουργία της δομής. Πολλές φορές επίσης μίλησε αλλά δημιούργησε και ένα βίντεο για το νοσοκομείο Κω που μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

« Πιέσαμε και το ανακοίνωσαν το ακτικνοθεραπευτικό κέντρο Δωδεκανήσου. Θα το κάνουν ή θα μείνουμε στις προεκλογικές υποσχέσεις» διερωτήθηκε στον αέρα του Ράδιο Πρώτο 91.5.

Αναξιόπιστες οι δημοσκοπήσεις

« Οι δημοσκοπικές εταιρείες είναι τελείως αναξιόπιστες σε όλη την Ελλάδα. Μόνο η κάλπη λέει την αλήθεια», ανέφερε ο πολιτικός ο οποίος μάλιστα ως μαθηματικός εξήγησε ότι οι μετρήσεις είχαν τεράστια απόκλιση της τάξεως του 20%.

« Προσωπικά δεν μπλέχτηκα με δημοσκοπήσεις παρά το γεγονός ότι με πλησίασαν» είπε μεταξύ άλλων.

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα, ο κ. Κουνάκης εκτιμά ότι η ΝΔ θα έχει 4 βουλευτές στη νέα βουλή. Ζήτησε από τους Δωδεκανήσιους και τους δημοκρατικούς πολίτες του χώρου να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, να ενισχύσουν με την ψήφο τους το κόμμα προκειμένου να διατηρηθεί η έδρα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κάλυμνο την Πέμπτη 25 Απριλίου στο Επιμελητήριο για θέματα συνταξιοδοτικά και social security – Ανοικτή εκδήλωση για όλους 

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κάλυμνο την Πέμπτη 25 Απριλίου στο Επιμελητήριο για θέματα συνταξιοδοτικά και social security – Ανοικτή εκδήλωση για όλους 

Ενημέρωση

Νίσυρος: Ελεύθερος ο αρχαιοφύλακας – Σε εξέλιξη η προανάκριση για ασέλγεια σε ανήλικους – Ακούστε τι δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα Mega” 

– Νίσυρος: Ελεύθερος ο αρχαιοφύλακας – Σε εξέλιξη η προανάκριση για ασέλγεια σε ανήλικους – Ακούστε τι δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα Mega”  Την υπόθεση του

©2020 radioproto.gr