Π.Α.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΩ: Καθημερινές προπονήσεις των τμημάτων υποδομής στο Ολυμπιακό άθλημα του Tae kwo do

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Καθημερινές προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΩ, υπό την επίβλεψη του εξαίρετου ανθρώπου και δασκάλου πολεμικών τεχνών κυρίου Αθανάσιου Μπαραχάνου.
Στον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι μαθητές βιώνουν ένα συνδυασμό ασκήσεων για το σώμα και το μυαλό. Το σώμα ενισχύεται από καρδιαγγειακές ασκήσεις καθώς και ισομετρικές και δυναμικές ασκήσεις έντασης. Βελτιώνεται η ευελιξία μέσα από μια σίγουρη και ασφαλή διαδικασία τεχνικές διατάσεων.
 Με την άσκηση της βαθιάς αναπνοής και τις ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης χαλαρώνει το μυαλό και διεγείρει τις σκέψεις που οδηγούν σε δράση. Φυσικά. όλα αυτά συμβαίνουν, μέσα από την εξάσκηση στο TaeKwonDo και τις πολεμικές τέχνες, εκπαιδεύοντας το σώμα και το μυαλό ώστε να ανταποκριθεί γρήγορα σε οποιαδήποτε επικίνδυνη κατάσταση.
Στον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, διδάσκεται ένα πλήρες σύστημα πολεμικών τεχνών. Βασικό πρόγραμμα σπουδών είναι το TaeKwonDo, και τεχνικές που ενσωματώνονται με το Hapkido για την αυτοάμυνα. Ως εκ τούτου, ο αθλτής μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του, σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις.

©2019 radioproto.gr is made with by