ΠΣΑΤ: Οργή και οδύνη για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

 

ΠΣΑΤ: Οργή και οδύνη για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Για ακόμα ένα θύμα τυφλής οπαδικής βίας μιλάει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος των αθλητικογράφων.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης και τη βία από όπου κι αν προέρχεται αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένα θύμα τυφλής οπαδικής βίας θρηνεί η Ελλάδα. Η εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, μετά την επιδρομή Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν στην πλατεία κοντά στην “OPAP Arena” αργά χθες (7/8) τη νύχτα

«πάγωσε» τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, καθώς και όλον τον φίλαθλο κόσμο παγκοσμίως. Οργή και οδύνη μας κατακλύζουν και η ερώτηση «έως πότε θα θρηνούμε θύματα;» δεν παίρνει απάντηση.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης και τη βία από όπου κι αν προέρχεται αυτή.

Για πολλοστή, λοιπόν φορά παρακολουθήσαμε άφωνοι και άπραγοι επιδρομές από εγκληματίες που διεισδύουν στο ποδόσφαιρο, αφαιρούν ζωές και «πληγώνουν» τον αθλητισμό.

Προσμένουμε να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και καλούμε, με αίσθημα ευθύνης, όλους τους φορείς και τις αρμόδιες Αρχές να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μην θρηνήσουμε ξανά νεκρό στον χώρο του αθλητισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους του Μιχάλη Κατσουρή.

Από τον ΠΣΑΤ».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr