Πρόσκληση: Πιλοτική πτήση αποστολής ιατροφαρμακευτικού υλικού με drone Κως – Ψέριμος

Πρόσκληση: Πιλοτική πτήση αποστολής ιατροφαρμακευτικού υλικού με drone Κως – Ψέριμος

Εκ μέρους της ACS Ταχυδρομικές υπηρεσίες, του Pleiades IoT Cluster και της PROBOTEK, έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στο ξενοδοχείο Kipriotis Panorama Hotel & Suites στην Κω, σε μια εκδήλωση που θα ολοκληρώσει την πιλοτική πτήση αποστολής ιατροφαρμακευτικού υλικού με μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) από την Κω στην Ψέριμο.

Η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες έρχονται για να δώσουν την απάντηση στις ιδιαίτερες ιατροφαρμακευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και σε αυτό το πλαίσιο, οι τρεις εταιρείες, με τη συνεργασία της Drops Smart Hubs,ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποδείξουν πως η απόσταση και οι γεωλογικές συνθήκες μπορούν να ξεπεραστούν αποτελεσματικά για καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας.

Ως εκ τούτου, θα είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στην εκδήλωσή μας, όπου θα μπορέσετε να δείτε από κοντά το μη επανδρωμένο αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα διενεργήσει την πτήση από την Κω στην Ψέριμο με τη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του εγχειρήματος και των δεδομένων της πτήσης, με πραγματικά πλάνα.

Για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης, σας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας απαντώντας στο παρόν email μέχρι την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την πτήση και να βρεθείτε στο πεδίο απογείωσης ώστε να γνωρίσετε τη διαδικασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email orfanou@pleiadesiot.com.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Ομιλία του Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Ομιλία του Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Ενημέρωση

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

©2020 radioproto.gr