Πρόεδρος του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ Σταύρος Ματσούρης: Η νέα ηγεσία του ΣΈΓΑΣ θα στηρίξει την προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων του Αιγαίου

Πρόεδρος του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ Σταύρος Ματσούρης: Η νέα ηγεσία του ΣΈΓΑΣ θα στηρίξει την προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων του Αιγαίου.

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Ενδιαφέρουσα συζήτηση στη λήξη των 32ων Αιγιοπελαγιτικων Αγώνων που έγιναν στο όμορφο νησί της Χίου, με τον Πρόεδρο του ΑΣ ΕΥΔΑΜΟ ΚΩ, για τους Αγώνες και για την καινούργια ηγεσία του ΣΕΓΑΣ που βρισκόταν σύσσωμη στους αγώνες.
Ο κύριος Ματσούρης αναφέρεται στην προσπάθεια που καταβάλει η νέα ηγεσία του ΣΈΓΑΣ υπό την προεδρία της κυρίας Σοφίας Σακοράφα, του αντιπροέδρου κυρίου Κώστα Κεντέρη και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, για την άμεση στήριξη του κλασικού αθλητισμού ειδικότερα στη νησιωτική Ελλάδα και την υποστήριξη των αθλητικών σωματείων του Αιγαίου. 
Ευελπιστεί στην άμεση επίλυση των θεμάτων που αφορούν την λειτουργία και την συνέχιση της σημαντικής δουλειάς πού γίνεται στον κλασικό αθλητισμό από τα αθλητικά σωματεία του Αιγαίου παρόλο τα γνωστά προβλήματα της νησιωτικότητας που αντιμετωπίζουν. 

©2020 radioproto.gr is made with by