Πρόεδρος Πυλί Α. Κεφαλιανός : ” Ζητώ συγνώμη για την μη αποκομιδή – Ακινητοποιημένα τα ανασφάλιστα δημοτικά οχήματα – Ευχόμαστε μην έχουμε και έλλειψη καυσίμων” 

Share This Post

 

Πρόεδρος Πυλί Α. Κεφαλιανός : ” Ζητώ συγνώμη για την μη αποκομιδή – Ακινητοποιημένα τα ανασφάλιστα δημοτικά οχήματα – Ευχόμαστε μην έχουμε και έλλειψη καυσίμων” 

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συνδημότες μου για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αυτές τις μέρες με την μη έγκαιρη αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, προϊόντων κλάδευσης, οικιακών απορριμμάτων και απορριμμάτων ανακύκλωσης.

Αυτό δυστυχώς οφείλεται στην ακινητοποίηση του υπηρεσιακού στόλου του δήμου μας από την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, λόγω μη έγκαιρης ανανέωσης της ασφάλειας των οχημάτων. Μας ενημέρωσαν σήμερα ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ελπίζουμε από αύριο Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022 να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να μην παρουσιαστεί παρόμοια ταλαιπωρία λόγω έλλειψης καυσίμων αυτή τη φορά.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω έλλειψης προσωπικού (η κοινότητά μας έχει μόλις τρία άτομα στην υπηρεσία πρασίνου και καθαριότητας) δεν μπορούμε να προβούμε στους απαραίτητους καθαρισμούς όλων των οδών, των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων της Κοινότητάς μας, ούτε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες που προκύπτουν. Η ευθύνη δεν είναι δική μας.

 

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου – Κω

 

 

Κεφαλιανός Εμμ. Αναστάσιος

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by