Πρόεδρος ΕΟΔΥ από Κω: «Η πρώτη άφιξη πτήσης σε περιφερειακό αεροδρόμιο σημαίνει την έναρξη του τουρισμού»

Share This Post

 

Πρόεδρος ΕΟΔΥ από Κω: «Η πρώτη άφιξη πτήσης σε περιφερειακό αεροδρόμιο σημαίνει την έναρξη του τουρισμού»

Μετά την άφιξη της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας σχολίασε από την Κω την συγκεκριμένη εξέλιξη. 

Ειδικότερα, στις 29/6 έφτασε αεροπορική πτήση στο αεροδρόμιο στη Κω και πραγματοποιήθηκε έλεγχος των επιβατών από κλιμάκιο του Οργανισμού. 

Επρόκειτο για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, που μετέφερε στη χώρα μας 170 ιατρούς και  ανώτατα στελέχη της TUI. 

Να σημειωθεί ότι την πτήση υποδέχτηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα.

Ο κ. Αρκουμανέας δήλωσε πως το συγκεκριμένο γεγονός σηματοδοτεί την έναρξη του τουρισμού.

«Υποδεχθήκαμε χθες στην όμορφη Κω την πρώτη πτήση από το εξωτερικό σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας μας, όπου ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη του τουριστικής περιόδου. Έχει γίνει μία πολύ συστηματική προετοιμασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς – από το Υπουργείο Υγείας, από τον ΕΟΔΥ, από την Πολιτική Προστασία, – για να υποδεχθούμε από την 1η Ιουλίου τους τουρίστες που θέλουν να έρθουν στη χώρα με ασφάλεια»

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ ευχήθηκε, όπως το προηγούμενο διάστημα ήταν πρωταγωνιστές ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, τώρα να πρωταγωνιστήσει ο τουρισμός.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by