Πρόεδρος ΔΚ Πυλίου Αναστάσης Κεφαλιανός : Τελικές προετοιμασίες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση της κατασκευής της σκεπαστής.

*Του Στέργου Χατζηστέργου 

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι τελικές προετοιμασίες στο δημοτικό γήπεδο Πυλίου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας στην οποία συμμετέχει η ομάδα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ.
Έγινε η διαγράμμισης του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FIFA.
Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου κύριος Αναστάσιος Κεφαλιανός, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλουν όλοι όσοι είναι δίπλα στην ιστορική ομάδα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, για την πραγματοποίηση των αγωνιστικών στόχων της.

Ο κύριος Κεφαλιανός, σε ερώτημα μας για την πορεία των διαδικασιών για τη κατασκευή της σκεπαστής, μας ενημέρωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επίκειται η δημοπράτηση της. Παράλληλα ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο κυρία Σέβη Βλάχου, την αντιδήμαρχο κυρία Γεωργία Κασσιώτη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή καθώς και όλους τους προκατόχους του για την επιτυχή έκβαση αυτού του πολύ σημαντικού έργου για το δημοτικό γήπεδο του Πυλίου.

©2020 radioproto.gr is made with by